Over ons

Ons bedrijf

Gisba Slaapcomfort B.V.; uw online dekbedden specialist.

Gisba Slaapcomfort is één van de 3 werkmaatschappijen van de Gisba-groep en beheert een aantal webshops, met als specialisatie dekbedden voor de particuliere markt. De uitgangspunten die we daarbij hoog in het vaandel hebben staan zijn:

  • De beste kwaliteit voor de beste prijs.
  • Rekening houden met het milieu.
  • Klantgericht denken en werken.

Ons team

Persoonlijk, betrokken

We werken met een klein team van betrokken, deskundige mensen en kiezen bewust voor een persoonlijke benadering. De klant is bij ons geen nummer. Naast het correct afhandelen van de bestellingen besteden we dus ook veel tijd aan het beantwoorden van vragen en het helpen van klanten bij het maken van een goede keuze.

Getuigenissen

Toen ik er via de site niet uitkwam om een goed dekbed voor mijn hoogbejaarde ouders te kiezen, werd ik goed geholpen door de medewerkster die ik aan de telefoon kreeg. Mijn ouders slapen nu allebei weer heerlijk

Akkie de Groot - Amsterdam

Telefonisch correct geholpen. Door het stellen van vragen kwam de medewerkster er snel achter wat voor mij het juiste dekbed is. Ook de verdere orderafhandeling ging zoals mij was verteld. Prettig als bedrijven doen wat ze toezeggen.

Jacob Brouwer - Utrecht

Achtergrond informatie

Op deze site bieden we alle dekbedden aan die wij in onze collectie voeren. Er is een ruime keuze in natuurlijke dekbedden. We leveren donzen, zijden en wollen dekbedden voor ieder seizoen, maar we willen onze klanten daarnaast ook goed informeren over de verschillen, de voor en nadelen van de verschillende materialen en hoe deze zich tot elkaar verhouden.
Daarom treft u hier ook informatie aan, maar mocht u écht meer willen weten, dan verwijzen we u graag naar onze gespecialiseerde websites:

www.donsdekbedden.nl
www.zijdendekbedden.nl
www.wollendekbedwinkel.nl

Wat in alle gevallen bij ons voorop staat is dat we u het beste artikel, voor de beste prijs willen leveren, waarbij dier-, mens- en milieuvriendelijke productie hoog in ons vaandel staat! Mocht u toch blijven zitten met vragen, dan kunt u op werkdagen, tijdens kantooruren ons ook telefonisch bereiken. Een mail beantwoorden we ook zo snel mogelijk. Ziet u door de bomen het bos niet meer en heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze, schroom dan niet om contact op te nemen.

Best verkochte producten

Kameelharen all year dekbed

Door de kameelharen vulling kan dit dekbed grote temperatuur-verschillen aan....

Warmtefactor 8.8
Vanaf: Prijs € 213,50

Silk Eyemask / Zijden...

Echt zijden oogmasker geeft rust voor uw ogen en een diepere slaap in een lic...

Warmtefactor n.v.t.
Vanaf: Prijs € 9,10

Kameelharen zomerdekbed

Perfect dekbed voor de warmste periode van het jaar. De vacht van de kameel b...

Warmtefactor 4.7
Vanaf: Prijs € 152,50
Alle best verkochte producten