Onderdeken kameelhaar

Kameelhaar houd het dier tijdens grote hitte en koude op de juiste temperatuur. Ook als matrastopper zorgt kameelhaar voor een prettig comfortabele slaapomgeving.

€ 385,20
Incl. BTW
Levertijd 15-25 werkdagen

  Beveiligingsbeleid

SSL Beveiligde website en veilige betaalomgeving

  Leveringsbeleid

Track en trace informatie van het pakket

  Retourbeleid

14 dagen bedenktijd na ontvangst van de bestelling

Deze kameelharen onderdeken zorg voor een optimale warmte en vochtregulering. Hoe dat komt? De vacht van een kameel zorgt ervoor dat het dier het nooit te koud of te warm heeft. Daarnaast heeft het een goede luchtdoorlaatbaarheid en vochtregulering. Perfect voor een dekbed, maar zeer zeker ook voor een onderdeken.

De kameelharen zijn vastgezet op een 100% katoenen tricot drager. Voor extra veerkracht is er 20% schapenwol gebruikt. Hierdoor ontstaat een soepele, wollige deken. Deze matrastopper is aan boven én onderzijde uitgevoerd met deze kameelhaarvacht deken van ca. 630gr/m2, dus in totaal 1260gr/m2, en is gemaakt volgens het duo-principe. Omdat er geen extra vulling nodig is, is doorstikking ook overbodig. De totale dikte van deze matrasoplegger is ca. 3,5 cm.

Behalve het verhogen van het slaapcomfort, beschermt een onderdeken het matras. De onderdeken is middels hoekelastieken vast te leggen op het matras.

MEER INFO OVER KAMELENHAAR (PAGINA EDELHAAR)

NAAR ALLE MATRASTOPPERS/ONDERDEKENS

Ertzstef
WE61100

Datasheet

Vulmateriaal
Wol - Kamelen haar
Tijkstof/Ticking
Kamelenhaarvacht